Share
Met o.a. geen subsidie meer voor opvangcentrum verkrachtingsslachtoffers wegens borgen van vrouwspecifieke voorzieningen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 
 
 
 
 
Dit is de 21e lijst van incidenten die relevant zijn rond de Transgenderwet.
Een overzicht van de gebeurtenissen
van 14 - 20 mei 2023
 
Beste ,

We hebben weer een nieuwe lijst met incidenten die te maken hebben met het concept genderidentiteit. Hopelijk dringen de gevaren van wetgeving gebaseerd op dit gegeven bij steeds meer mensen door.

Als iedere man bij het stadhuis zijn geslacht zonder enige controle kan vervalsen, dan heeft dat grote maatschappelijke gevolgen. In andere landen is al gebleken hoe riskant zelfidentificatie is, met name voor vrouwen, kinderen en LHB’ers, maar ook bv. voor de vrijheid van meningsuiting.

In het debat over deze wet in de Tweede Kamer op 28 september werden voorbeelden van de negatieve gevolgen van zelfidentificatie in andere landen keer op keer weggewuifd als ‘incidenten’ en ‘anekdotes’. Als reactie hebben wij besloten om de gebeurtenissen die zich sinds het Kamerdebat hebben voorgedaan te bundelen in een nieuwsbrief. Dit is de 21evan die reeks. Zo willen we laten zien dat al die zogenaamd losse incidenten samen een patroon vormen.

Volgens de planning zal het debat u ergens in week 26 (26-30 juni) plaatsvinden. Wij sturen deze nieuwsbrief op naar alle Kamerleden, de media en iedereen die interesse heeft. We hopen dat de vrouwenrechten, kinderrechten en rechten van LHB’ers dit keer wel serieus genomen worden en dat de wet wordt weggestemd.

1. Incidenten

2. Zelfidentificatie
3. Kinderrechten
  • VS (16/5/2023): Het grootste Amerikaanse kinderziekenhuis in Houston, Texas, plaatst implanteerbare puberteitsremmers bij kinderen zo jong als elf jaar. Dat bewees een klokkenluider, hoewel het ziekenhuis eerder dit jaar aankondigde hiermee te zullen stoppen. Het hoofd van de kinderartsen nam abrupt ontslag.
  • VS (18/5/2023): Sam Hinton is gearresteerd als een 'fugitive from justice'. De voormalige hoge Biden-ambtenaar en dragqueen noemt zich non-binair. Op vliegvelden stal hij kleding van vrouwen en hij verdedigde een website met kinderprostitutie.
  • VS (20/5/2023): Federale rechter vraagt documenten op van WPATH voor een lopende rechtszaak tegen de wetgeving in Alabama voor medische transitie van kinderen. The World Professional Association of Transgender Healthcare wil de minimumleeftijd voor behandeling afschaffen zodat artsen niet worden aangeklaagd. Veel ziekenhuizen volgen de richtlijnen van WPATH.
  • VK (20/5/2023): Voormalig vrijwilliger James Esses luidt de noodklok over Childline, de Britse kindertelefoon. Het forum adviseert meisjes van veertien jaar al om borstbinders en puberteitsremmers te gebruiken, zonder medeweten van hun ouders.

4. Recht
  • VK (18/5/2023): In Engeland is de rechtszaak van start gegaan die Denise Fahmy had aangespannen tegen the Arts Council England (ACE). De ACE had aanvankelijk een subsidie goedgekeurd aan de LGB Alliance, waar Fahmy als medewerkster bij de ACE haar steun voor uitsprak. De subsidie werd teruggetrokken en Fahmy nam uiteindelijk ziekteverlof omdat ze 'gepest' werd vanwege haar mening en de 'toxische' werkomgeving.
5. Sport

6. En tot slot...

 


Als organisatie krijgen wij geen subsidie van de overheid. We werken met vrijwilligsters en maken uiteraard wel kosten. Zo zijn we bezig met het maken van brochures over genderideologie voor sport en scholen.

Klik op onderstaande afbeelding en draag ook een steentje bij. Je kunt het bedrag aanpassen.


 

 
 

Voor vragen zijn we bereikbaar op info@voorzij.nl.

 
 
 
 
 
Facebook
 
Twitter
 
Youtube
 
Website
 
Email
 

Email Marketing door ActiveCampaign